Jen Minkman


Nieuws

Contract bij Hamley Books!

September 21, 2020

Lieve lezers, het volgende boek dat van mijn hand verschijnt, wordt uitgegeven door Hamley Books! Ik ben dolblij dat ik bij hen heb getekend.  Hamley Books is volledig gericht op het promoten van talent van eigen bodem en is gevestigd in Belgie. Mijn nieuwe YA-roman, Mijn hart van ijs, verschijnt in november 2020 in hun YA-fonds en de volgende twee contracten zijn alweer getekend.

Een nieuwe uitgever in 2019

February 8, 2020

Lieve lezers, het is eindelijk zover: ik heb een nieuwe uitgever, en wat voor een. Ik heb een contract aangeboden gekregen bij Imagine, het nieuwe imprint van Image Books! Een fantastische uitgeverij die zijn sporen in de boekenwereld heeft verdiend en me heeft uitgenodigd bij hun nieuwe imprint ‘Imagine YA books’ een boek uit te geven.

Wij willen Nederlandstalige YA!

February 8, 2020

Een tijdje geleden ben ik een initiatief begonnen om ervoor te zorgen dat Nederlandstalige YA-schrijvers eens wat meer in de boekenkast van winkels terechtkomen met hun werk. Want zeg nou zelf, het is toch raar dat bijna 100% van de boeken in de YA-kast uit vertaald werk bestaat? Dat geeft een signaal af dat Nederlandse schrijvers in dit genre er niet toe doen, en dat vind ik een kwalijke zaak: op die manier wordt de horizon van de lezer nooit verbreed en zullen ze alleen maar bestsellers zien staan waar al films van zijn of TV-series. En intussen komen de NL-YA-schrijvers niet aan de bak omdat de markt verzadigd is.

Wil je graag dit initiatief steunen en elke twee weken kans maken op een boek van een Nederlandstalige YA-schrijver, dan hoef je je alleen maar hieronder in te schrijven via de EEPURL link en dan loot je automatisch mee! Laat je stem horen, want NL YA Rules! 🙂

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Tweede prijs gewonnen bij de Harland Awards 2016!!

February 8, 2020

De andere prijswinnaars en ik! (v.l.n.r. Erik Betten, Lisette Jonkman, Jen Minkman, Auke Hulst, en Nieske Lindelauf die de prijs in ontvangst nam voor haar goede vriendin Margriet Du Maine)

Hieronder zet ik even het officiële persbericht, want ik heb nog nooit een officieel persbericht gehad over een prijs die ik gewonnen heb! Ik vind het zoooo leuk! 😀