Jen MinkmanContract bij Hamley Books!

September 21, 2020

Lieve lezers, het volgende boek dat van mijn hand verschijnt, wordt uitgegeven door Hamley Books! Ik ben dolblij dat ik bij hen heb getekend.  Hamley Books is volledig gericht op het promoten van talent van eigen bodem en is gevestigd in Belgie. Mijn nieuwe YA-roman, Mijn hart van ijs, verschijnt in november 2020 in hun YA-fonds en de volgende twee contracten zijn alweer getekend.


Het uitzicht op het dorp Gortipohl in het Montafon-dal, waar het verhaal zich afspeelt.

Waar gaat Mijn hart van ijs over?

Een eeuwenoude vloek teistert al sinds de middeleeuwen de Oostenrijkse vallei waar Magda woont. Tijdens de carnavalsweek verdwijnen er kinderen, die volgens de legende door een berggeest worden ontvoerd en nooit meer terugkeren. Als Magda’s broertje Tobias spoorloos verdwijnt, gaat ze op zoek naar een manier om hem te redden. Jaren geleden is de tweelingbroer van haar vader ook op mysterieuze wijze verdwenen en Magda weigert zich erbij neer te leggen dat de vloek voor de tweede keer haar familie treft.

Om Tobias te redden, moet ze echter sluimerende krachten aanspreken die ze sinds haar vroege jeugd heeft weggestopt. Het hele dorp gelooft dat ze een heks is… en Magda vreest dat de dorpelingen gelijk hebben. Kan ze haar talenten aanwenden om Tobias te redden? En waarom krijgt ze steeds vaker nachtmerries over een heks die in 1586 in de vallei op de brandstapel is beland?

Mijn hart van ijs is een modern sprookje over familie, vriendschap en liefde.